вівторок, 11 березня 2014 р.

Його слово стелиться барвінком...

     У рамках святкування 200 річчя з дня народження Т.Г.Шевченка в дитячому відділі бібліотеки  відкрила свої сторінки книжкова виставка  "Його слово стелиться барвінком".

     Перший розділ виставки "Похмурий світ його дитинства" відкриває сирітський, тяжкий світ малого Тараса, який з болем та материнською ласкою описує в своїх творах О.Іваненко, поневіряння в наймитах - твори С.Васильченка та інших письменників.

     Формування світогляду Тараса, його юнацькі роки відображені в творчості М.Красицького, С.Зайцева, О.Іваненко, склали другий розділ виставки "Роки журби, роки поневіряння".

     Немає на Землі людини, яка б не захоплювалась творами Шевченка. Адже світ його творчості проникає в серце кожного. Тому третій розділ виставки "Святим, вогненим словом" представляє широкий світ творів Т.Г.Шевченка російською, українською та іншими мовами.

     Неабияку зацікавленість проявляють користувачі до розділу "Довічна шана і любов", де поряд  з творами М.Рильського, А.Малишка, В.Василашка, О.Хаткіної, роботи скульпторів, граверів. Тож запрошуємо вас шановні читачи до бібліотеки.






Немає коментарів:

Дописати коментар