четвер, 4 вересня 2014 р.

Анкета дня "Бібліотека для мене..."

  Для вивчення інформаційних потреб читачів в  Новокаховській міській бібліотеці № 2 було проведено анкетування для користувачів бібліотеки.


Анкетування проводилось з 01 серпня по 31 серпня 2014 року. В ньому прийняли участь 47 користувачів. Анкета заповнювалася ними безпосередньо під час відвідування бібліотеки і включала наступні питання: Яку бібліотеку ви відвідуєте?, Потрібна бібліотека?, Любите читати?, Які самі улюблені твори російських та зарубіжних письменників?... та інші не менш цікаві питання.
     Отримані дані дуже наочно говорять про те, що бібліотекам є над чим працювати в плані надання читачам більш повної інформації з реклами бібліотечних послуг, про проведення масових заходів, як планувати подальшу роботу по пропаганді  довідкового апарату. І не випадково багато респондентів на питання  анкети «Що потрібно змінити в роботі бібліотеки?» пропонували  створити електронний каталог.
     Анкетування допоможе  бібліотекам набагато продуктивніше вибудовувати взаємини з  читачами, визначити, куди рухатися далі на шляху впровадження  нових інформаційних технологій та послуг.

Немає коментарів:

Дописати коментар