середу, 30 вересня 2015 р.

За сторінками нових книг

     Пірнатий та кумедний герой книги Олексія Надемлінського, папуга Соломон XІІ, сказав: «Книжка – це джерело знань. Потрібно тільки вчасно відкрити та прочитати».

      Так, 30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, бібліотекар разом з дітьми клуба «Журавлик» відкрили багато книжок, на будь-який смак та познайомились з їх персонажами. Особливо цікавими виявились герої-тваринки, такі як криска Матільда та героїчний пес Такс серії книг О.Надемлінського, а також історії видатних тварин М.Яснова. Не обійшли увагою і такі книжки, що допоможуть дітям не тільки відпочити та пізнати щось нове, але й поповнять їх шкільні знання. А щоб домашні завдання не були нудними, видавництво «Грані–Т» придумало серію книг «Класні комікси» за мотивами творів українських письменників.

  Напередодні дня Українського козацтва та Дня захисника вітчизни стала в нагоді книга «Таємниця козацької шаблі», яка розповідає про славетні козацькі часи та долю золотого меча козацького гетьмана Петра Сагайдачного, прочи-тавши яку ви відвідаєте найбільші українські замки, навчитесь любити свій край і його дивовижну історію, багату на героїчні вчинки та містичні події.

      Наприкінці зустрічі діти вирушили до виставки «Книжкова галявина» на дитячому абонементі, щоб самостійно ознайомитись з новинками.

Немає коментарів:

Дописати коментар