середу, 13 вересня 2017 р.

СМС: сім'я, молодь, спорт

День фізичної культури і спорту України – дуже важливе свято для всієї країни, воно приурочене всім спортсменам України, як професійним, так і простим любителям, які бігають вранці в парку.
Таке свято в Україні з'явилося ще в 1994 році, завдяки підписанню Указа президента України № 340/94 від 29 червня. Саме свято спрямоване на популяризацію спорту в країні серед молоді та пропаганди здорового способу життя.
Ще з
XIX століття на території України почало поширюватися дуже багато видів спорту, з часом вони розвивалися і стали дуже популярними в країні. Особливо великих успіхів наша країна домоглася в боксі, вільній боротьбі, гімнастиці.
     Традиційно в цей день у багатьох містах країни проходить величезна кількість заходів. Головними, з яких майже завжди є спортивні змагання. Крім цього, майже скрізь можна зустріти різні спартакіади, змагання, марафони. Влада вручає медалі і поздоровляє кращих спортсменів країни.
Своє  чергове засідання члени клубу «Краєзнавець» приурочили саме до цього свята, запросивши в гості триразового чемпіона світу з кікбоксингу, нашого земляка, Костянтина Губку.



        Послухати про спортивні досягнення було багато бажаючих з інших груп. Незважаючи на свій вік - 34 роки, у Костянтина велика спортивна біографія. Було дуже багато запитань, адже Костянтин Губка ще і тренер спортивного клубу «Торнадо».
      «Краєзнавці» поздоровили спортсмена зі святом.
День фізичної культури і спорту України – це прекрасний спосіб показати наскільки важливі наші спортсмени, і так само таке свято – це прекрасна мотивація для них і для всіх, хто обрав здоровий спосіб життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар