середу, 18 жовтня 2017 р.

60 років книжкового задоволення!

Ювілей… невеличке слово, а яке неосяжне наповнення воно має. Особливо коли ювілей особистий…Скільки клопоту, приготувань,хвилювань. А все для того, щоб зробити цей день яскравим, незабутнім. Все для того, щоб було  справжнє свято.
       І  ось цей день настав…


       Поздоровити  нас прийшло багато гостей - міський голова Володимир Коваленко, начальник відділу культури та туризму Наталя Зарудна, директор Новокаховської ЦБС Людмила Петрова, депутати міськради Віталій Перетятько, Сергій Хоменко, Олександр Афанасьєв, Олена Михайлова, Наталя Марченко, колеги та наші улюблені читачі.


     Для гостей ми підготували веселу програму, в якій було все - і жива телеграма, і справжній Остап Бендер, Бабки–Йожки з мітлами, і вірші про книгу в стилі Маяковського.



А ляльковим бібліо-теремом ми представили гостям наш колектив. 



Надовго запам’ятались гостям і вишукані, відверті ведучі Гуменна Вікторія і Кузьменко Ігор.



 А запальна самба не залишила байдужими нікого.


 Справжнім святом для всіх присутніх був виступ-поздоровлення дітей з «КЗ Новокаховської дитячої школи мистецтв» керівник Тюкалова Олена.


     Володимир Коваленко подарував сертифікат на 40 стільців та пообіцяв вирішити питання з опаленням. А поки ми без опалення ми з радістю прийняли чайник в подарунок від колег. Наталя Зарудна та Людмила Петрова  відзначили наше старання в роботі і ми з вдячністю отримали Грамоти.


     А який ювілей без  святкового торту. Тож після ювілею запросили всіх ще й на фуршет.

      Свята закінчуються, але так і хочеться сказати – далі буде. Тож до нових зустрічей!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар