понеділок, 12 жовтня 2020 р.

Зустріч з пухнастиками

 


 «Велич і моральний прогрес нації можна виміряти тим, як ця нація ставиться до тварин.»

Магатма Ганді

   У неділю, 11 жовтня в міській бібліотеці №2 відбулася чергова тематична зустріч учасників природничого клубу «Журавлик», присвячену Всесвітньому дню захисту тварин, яке відзначають, як в Україні, так і в більшості країн-членів ООН. Це добра нагода в черговий раз звернути увагу на актуальні проблеми тваринного світу і навколишнього середовища.

   Хто ж не любить тварин? Діти від них точно у захваті! Учасники клубу із задоволенням  розповідали про своїх вихованців, про те, як їм живеться, що вони люблять і як вони з ними грають.






   Зацікавила дітей виставка українських та зарубіжних письменників, твори яких вчать піклуватися про братів наших менших,краще розуміти їх, поводитися з ними обережно, чуйно та відповідально.

   В ході заходу весело і шумно діти відповідали на питання, відгадували загадки та ребуси про тварин, грали в різноманітні ігри, малювали своїх улюбленців і тих, про кого вони мріють. Аби діти краще зрозуміли тему та справді занурилися у світ тварин, бібліотекарі показали декілька пізнавальних мультфільмів й підготували веселу презентацію «Кумедні та милі». Недарма кажуть, що «краще один раз побачити, ніж сто разів почути!».

   Любіть і охороняйте своїх чотирилапих друзів! Адже вони так потребують нашого захисту!


Відео:

Немає коментарів:

Дописати коментар