середа, 2 червня 2021 р.

Арт-студія під хмарами «Хай живе дитинство і радіють діти!»

Перший літній день розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й хочеться створити особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів. Тож, 1 червня о 14 годині були  запрошені читачі нашої бібліотеки на арт-студію під хмарами «Хай живе дитинство і радіють діти!».


В планах було зробити малюнки на асфальті, але перешкодою став дощ, тому нашу арт-студію під хмарами довелося перенести до приміщення. За вікном була негода, а на полотні наших маленьких художників сяяло яскраве гарненьке сонечко, зігріваючи усіх присутніх та даруючи літній настрій.






Нудьгувати було ніколи, адже для кожної дитини знайшлась цікава розвага: вікторини, літературний баскетбол, дартс, різноманітні веселі ігри й конкурси. Були також і подарунки – все це приємно й додає  емоційний заряд енергії дітям, але ми не забули й про корисне. Згадали принципи декларації прав дитини та порекомендували книги з цієї тематики.

















Відзначаючи Міжнародний день захисту дітей, бібліотекарі Новокаховської міської бібліотеки №2  привітали своїх читачів із початком літніх канікул й побажали міцного здоров’я, радісного та змістовного відпочинку.



Немає коментарів:

Дописати коментар