пʼятниця, 2 липня 2021 р.

Літо з книгою

          Влітку діти відпочивають від школи, але не від книги! Як вони неперевершено поєднують приємне з корисним! Під час вибору книги, вони встигають повеселитися,  відпочити за настільними іграми, помалювати, поспілкуватися, подружитися та подарувати свої книги, як це зробила волонтер Бараболя Поліна та інші читачі.

Тож для захоплених читанням, в дитячому відділі міської бібліотеки №2 підготували виставки, які вже на протязі місяця популяризують вітчизняну та зарубіжну літературу.




































Визначитися з вибором книг для відпочинку вам допоможе виставка-рекомендація «Літня фішка – нова, модна, потрібна книжка!». На полицях представлені свіженькі, нещодавно отримані книги сучасних письменників, нові  твори вже  улюблених авторів і стара добра класика, за списками для позакласного читання, які діти отримали в школі.

  І, якщо за допомогою цих книг діти мріють, фантазують, вчаться людяності,  то виставка «Енциклопедичний бум!» пропонує книги пізнавального характеру, що відкривають таємниці Всесвіту та дарують знання, які обов’язково знадобляться їм в дорослому житті. Хочете отримати знання цікаво, ненав’язливо?  Гортайте сторінки яскравих, розумних, насичених різноманітною інформацією енциклопедій. У нас їх достатньо!

Не будемо багато говорити про те, наскільки важливо читати, краще запросимо до бібліотеки ознайомитися з книгами та обрати для себе найцікавіші! Нехай це літо запам’ятається вам гарними враженнями від прочитаних творів!

До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар