понеділок, 23 серпня 2021 р.

Україно - ти для мене диво

       24 серпня український народ відзначає найголовніше державне свято своєї країни - День Незалежності України!

       З цієї нагоди  в дитячому відділі нашої бібліотеки  на протязі дня тривало обговорення книжкової виставки "З тобою всюди, Україна", на якій були зібрані книги про Україну, її традиціїї, звичаї та визначні місця нашої Незалежної України. Діти з цікавістю переглядали книги та відповідали на запитання вікторини : "Україно ти для мене диво!", під час якої  перевірили та поповнили свої знання про історію, географію, народні звичаї, традиції та літературу нашої країни. Найбільше дітей зацікавила книга «Подорож по Україні»,  вони охоче ділилися враженнями від книги та створювали свій власний маршрут подорожей по Україні. 

     Закінчився наш насичений день майстер-класом для дівчаток - виготовленням  патріотичної прикраси з атласних стрічок у вигляді квітів, яку можна використати як гарну шпильку для волосся чи оригінальну саморобну брошку. Вона доречі може бути і оберігом. Під час заняття навіть встигли помріяти, якою б хотіли бачити свою Батьківщину. І на згадку про нашу зустріч створили карту побажань Україні, а наймолодша учасниця намалювала малюнок, який назвала «Моя Україна».

      Ось на такій позитивній ноті закінчився наш захід, який був присвячений дню Незалежності нашої України! Вітаємо всіх зі святом!!! 



















Немає коментарів:

Дописати коментар