середу, 17 листопада 2021 р.

Добро починається з тебе


        Міжнародний день толерантності, проголошений 16 листопада 1995 року державами – членами ЮНЕСКО, вкотре нагадує усім нам про те, що насильство, тероризм, етнічне та релігійне переслідування – це явища, яким не має бути місця у житті людей. У цей день як ніколи актуальним є гасло «Усі різні ‒ усі рівні», яке вже давно стало символом толерантності та шанування різноманіття. Сьогодення повсякчас доводить  про те, що суспільство має потребу не лише в добрих справах, а й милосерді, чуйності, толерантності, співчутті. 

Бібліотекарі дорослого читального залу  Новокаховської міської бібліотеки №2 завітали до агротехнічного коледжу та провели годину добра «Добро починається з тебе». Студенти другого курсу дізнались про історію святкування Дня толерантності,послухали легенди, притчі, прийняли участь у рольових іграх, дізналися про відомих доброчинців та пройшли тест «На скільки ви толерантні».





От же доброта — це чутливе, дружнє ставлення до людей, привітність, ласка, прихильність Недаремно ми наділені розумом, вміємо мислити, розуміти, говорити, співчувати, любити.

Тож давайте поспішати творити добро!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар