четвер, 8 вересня 2016 р.

Світ знань відкриває книга

Ось і закінчилися такі довгоочікувані літні канікули.
1 вересня! Трішечки сумно, але й весело знову зустрітися зі своїми однокласниками та піти з ними назустріч новим знанням.
    Цей день завжди урочистий і хвилюючий, особливо для першокласників, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.


    А хто як не книга, наша мудра порадниця, поведе першачків у дивовижний і чудовий світ, знайомлячи з різними людьми. Жодного дня не пройде, щоб вони не звернулись до неї, тому бібліотекарі з радістю запросили дітей 1-Б класу ЗОШ № 10 познайомитися з бібліотекою та його незвичайними та дивовижними мешканцями, які поведуть хлопчиків і дівчаток у величезний світ казок, пригод, фантастики. 


Звичайно учні дізналися, як з’явилися найдавніші книги, «сторінками» яких ставали камені, стіни печер, вояцькі щити, глиняні таблички, пергамент та папірус. Вони побачили за допомогою слайдів, книги-гіганти та книги-малютки.



Найцікавішим було для  дітлахів переглянути лялькову виставу «Світ знань відкриває книга», повідгадувати загадки та відомі для них пісні.


    Наприкінці бібліотекарі побажали усім школярам зустріти добрих і надійних друзів не тільки серед людей, а й книжок, щоб їх здібності, наполегливість стали запорукою визначних успіхів у дорослому житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар