пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Зимова майстерня "Раз сніжинка, два сніжинка"

              Чи замислювалися ви над тим, що символізує сніговик за вашим вікном та кому вперше в цілому світі спало на думку його зліпити?
       Християнська легенда розповідає, що сніговики — це янголи. Адже сніг — дар з неба. Ці зимові герої передають Богові прохання людей. Тому зі «свіжого» снігу ліпили маленького сніговичка і шепотіли йому сокровенні бажання. Вважалося, як тільки фігурка розтане, бажання буде доставлено на небеса та неодмінно здійсниться.
     Сніговички «стали» добрими героями новорічних казок, з’явилися на вітальних листівках та завоювали любов дитячих сердець.
     Ось і бібліотекарі міської бібліотеки №2 запросили дітей природничого клубу "Журавлик" аби розповісти їм незвичайну і дуже цікаву історію сніговика та відкрити таємницю його появи на світ, а також виготовити своїми руками зимового красеня.



         Хоч сніжок ще не прикрасив вулиці нашого міста, але діти творчо і з фантазією підійшли до створення своїх маленьких новорічних прикрас. Після фотосесії з його Величністю Сніговиком всі пригостилися гарячим чаєм і солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар