понеділок, 31 грудня 2018 р.

Новорічні фантазії


Наближається улюблений, довгожданий час – час зимових канікул і новорічних свят. Свято Миколи Чудотворця, Новий рік, Різдво - ці дні завжди пов’язані з дивом, а в чудеса хочеться вірити завжди.
Напередодні Нового року бібліотекарі міської  бібліотеки №2 завітали до учнів 3-Б класу ЗОШ №10, щоб привітати малечу з наступаючим Новим роком, поділитися цікавою інформацією про новорічні свята та подарувати дітлахам гарний настрій. 
Скориставшись новорічними та різдвяними звичаями і традиціями  країн світу, дітлахи  поринули у неперевершену святкову атмосферу, здійснивши віртуальну подорож нашою планетою: Франція, Америка, Італія, Швеція, Ісландія, Греція, Румунія, Болгарія, Україна та Японія. Хлопчики і дівчатка розповідали про те, як вони зі своєю родиною зустрічають Новий рік , з яким нетерпінням очікують і завжди ретельно планують це свято, прагнучи зустріти його якнайвеселіше, якнайцікавіше , і чого чекають від наступного року.





       Ігрова частина заходу відбулася у вигляді цікавих, розважальних вікторин, загадок, конкурсів. Кожний учасник отримав приз. Були підведені підсумки новорічного конкурсу малюнків на тему «Новорічне чудо». Діти з задоволенням малювали зимові пейзажі, новорічні ялинки, казкових героїв, тощо. Найкращі роботи були відзначені невеличкими подарунками.






Люди по - різному зустрічають зимові свята в усіх країнах. Одне притаманне всім цим святам - це найвеселіше свято для всіх народів. Всі чекають його і люблять його, всі отримують подарунки. Свято - надії і обіцянки щастя на весь новий наступаючий рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар