середа, 27 березня 2019 р.

Журнальний гольфстрім


     У незвичайну захоплюючу подорож вирушили читачі, учні 3-Г та 4 класу ЗОШ №10. "Журнальний гольфстрім" - так називався захід присвячений періодичним виданям, якій провели для них бібліотекарі міської бібліотеки №2.


     Щомісяця наша бібліотека отримує видання, які задовольнять дитячу допитливість, цікавість, розважать та нададуть безліч відповідей на нескінченні запитання. Не перелічити всього, що міститься в журналах:  розваги та жарти, цікаві розповіді про культуру та побут народів світу, життя рослин і тварин , екологія та наукові винаходи, твори літературних класиків та сучасних письменників. Журнали веселять та розвивають інтелект, допомагають у навчанні, вчать логічно мислити. Навіть англійську мову маленькі читачі можуть вивчати за допомогою окремих рубрик журналів «Стежка», «Смайлик», «Куля».
     Та напевно така реклама була б не зовсім повною і цікавою, якби не несподіваний візит живих журналів.

   Вони привіталися з школярами та прорекламували себе, розповівши про пізнавальні цікавинки, поробки, кулінарні рецепти, всілякі конкурси, якими наповнені їх сторінки –  коротше кажучи, про можливість весело і змістовно провести дозвілля разом. Наші улюбленці «Куля», «Ежик» і «Яблунька» підготували різноманітні завдання, де діти змагались у швидкості, ерудованості та кмітливості. То ж праві були журнали – з ними веселіше!




       Сподіваємося, що ви обов’язково, ще не один раз, відвідаєте бібліотеку і потоваришуєте з дитячою періодикою.


     Ось такими журналами захоплюються наші читачі, кожний раз, коли приходять до нашої книжкової оселі:

                            

       Запрошуємо всіх дітей до нашої бібліотеки де на вас чекає розмаїття інформації та цікаве дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар