понеділок, 30 вересня 2019 р.

Забавні пригоди на книжковій планеті


                                                 «Єдина річ, яку ви абсолютно точно
повинні знати – де знаходиться бібліотека»
Альберт Ейнштейн
       Сьогодні вітання з професійним святом приймають бібліотекарі — провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкриттів. Двері  міської бібліотеки №2 завжди відкриті для наших читачів, і сьогодні, в цей особливий день, ми з радістю зустрічали учнів ЗОШ №10, які завітали до нашої святково вбраної книжкової оселі.
       Чи можна грати в бібліотеці? Звичайно! Лото?! З великим задоволенням!!! Тим більше, що це бібліо-лото «Забавні пригоди на книжковій планеті».



       Принцип "лото" залишається той же, що і у вікторині: запитання - відповідь. Але кожне запитання зашифроване під номером. Номери добираються довільно, так як у звичайному лото. Тож активно, весело, дружно дві команди 3-А класу «Читачі» і «Казкарі» справлялися із завданнями: «У якій казці це буває», «Питання від мудрої сови», «Казковий калейдоскоп». Особливо дітям сподобався конкурс «Темна конячка», де за музичним посиланням вони визначали героя та автора твору.


       Наостанок хлопчики та дівчата зробили найприємніший подарунок для господарів бібліотеки – це читацька посмішка, яку вони залишили на фотографіях, позуючи у фотозоні дитячого відділу.




Немає коментарів:

Дописати коментар