четвер, 20 лютого 2020 р.

КНИГОМАНІЯ -2020


 Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Ми пишаємось тим, що читачі нашої бібліотеки також увійшли у це число «книгоманів».
       «…манія» — друга частина складного слова, що означає пристрасть, любов до того, що виражено в першій частині слова. У нашому випадку це -  КНИГА.  Саме любов до неї обєднала учасників І етапу читацького конкурсу «Книгоманія – 2020», який відбувся 18 лютого в бібліотеці №2.




         Після кількох місяців читання книжок з української та зарубіжної літератури, дітей переповнювали емоції, переживання, в голові було безліч думок, здогадок, образів. І звичайно хотілося поділитися своїми враженнями, розповісти всім про ці книжки, порекомендувати  знайомим. Тому вони заохочували інших до читання в соцмережах, а ще вели читацькі щоденники.


                 Почесне звання «Суперчитач бібліотеки» виборювали 10 учнів шостих класів ЗОШ №3, СЗОШ №8, ЗОШ №10. За оцінкою журі переможцем стала Горбачова Віолетта, учениця 6-Б класу ЗОШ №8. 


 
                         Вітаємо всіх учасників конкурсу!



Немає коментарів:

Дописати коментар