четвер, 18 травня 2017 р.

Вас вітає Європа!

Запровадження спільного ринку шляхом поступового скасування між державами – членами митних зборів та кількісних обмежень для ввезення і вивезення товарів, усунення перешкод  для вільного руху робочої сили, товарів, координація соціальної та валютної політики – це об’єднує всі країни члени ЄС.
                18 травня саме про країни Європейського Союзу прийшли послухати студенти НКПТ, відвідавши інтернет – круїз «Вас вітає Європа».
Бібліотекар Рядних І.Л познайомила не лише з історією створення ЄС, а ще й про найцікавіше чим пишається кожна країна, про родзинки, яких немає в інших країнах.


Відомі французькі винаходи: калькулятор, швидка допомога,повітряна куля, кіно, фото та мультиплікація, підводний човен,акваланг та ін. А в Німеччині придумали аспірин, жувальну гумку. В далекій Швеції проживає понад 300 000 людей з прізвищем Карлсон. Кожна країна унікальна по своєму. І зараз коли для України відкрили безвізовий режим, кожен зможе побувати у різних країнах, насолодитися їхнім кліматом, пізнати історію і культуру, поринути у світ їхніх образів і відчуттів.

Немає коментарів:

Дописати коментар