пʼятницю, 29 червня 2018 р.

Уроки обережності


           Життя кожної дитини безцінне. Основним правом людини - є право на життя та право на особисту безпеку. Для того, щоб виконувались ці права в нашій державі діють правоохоронні органи, служби спасіння та ін. Але не все залежить від них. Життя дітей, та безпека також залежить і від дотримання ними правил безпеки вдома, в школі, на вулиці.
     Питання щодо безпеки життєдіяльності дуже актуальне. Статистика свідчить що кількість дітей, які постраждали від власної необережності чи безпечності зростає з кожним роком. З цього приводу в міській бібліотеці №2 для учнів 4-6 класів відбулася бесіда «Уроки обережності», щоб сформувати в них свідоме розуміння цінності власного життя та здоров’я, виховати свідому, осмислену позицію щодо безпеки життєдіяльності.



     В ході заходу були проведені: вікторини-змагання «Будь обережним з вогнем», «Захищене та здорове покоління», обговорення правил поведінки дітей під час масових заходів та правил користування громадським транспортом та інше, що стане особливо корисним для дітей під час літніх канікул.
     Діти усвідомили, що треба бути надзвичайно уважними, зібраними, пам’ятати всі настанови бібліотекаря та старанно дотримуватись їх, адже знання правил безпеки – запорука безпеки власного життя та життя інших людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар