понеділок, 4 червня 2018 р.

В гості до казки


     До Міжнародного дня захисту дітей бібліотека №2 запросила на перегляд лялькової вистави «В гості до казки» літній табір СЗОШ №8.


    Дитяча аудиторія - найщиріша у світі, обманути її дуже важко. Дітям цікавий ляльковий театр, бо вдома у них є різні іграшки, але вони не рухаються і не ходять, нічого не розповідають і нічого не запитують. А тут ляльки все вміють і, крім того, ведуть з малечею цікаву розмову. Глядачів працівники бібліотеки  вирішили захопити сценічним дійством і тим самим залучити нових користувачів до бібліотеки і читання.


      Казка про дівчинку, яка не любила читати та погано поводилася з книжками, зацікавила дітлахів. Вони співпереживали із героями вистави, сміялися, хвилювалися і бурхливо реагували на захоплюючі епізоди. Особливо вразило хлопчиків і дівчаток чарівне перетворення Катрусі на стару, горбату Бабу Ягу. Діти впоралися з усіма випробуваннями та допомогли головній героїні знову стати дівчинкою.  Після закінчення вистави бібліотекарі познайомили школярів з дивовижними ляльками, які оживають, розмовляють і дарують казкову насолоду.







      Бібліотека – це не тільки місце в якому можна почитати книжку, це ще й - величезний простір для виховання творчої особистості. Тому до захоплюючого заходу були залучені бібліотечні волонтери Горбачова Віолетта, учениця 5-го класу СЗОШ №8 та Усачов Сашко, учень 6-го класу НВК №2, які зіграли головних героїв казки.




      У ляльковому театрі бібліотеки позитивна енергетика, мабуть тому, що чарівне дійство об’єднує душі гарних і добрих людей – бібліотекарів і дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар