понеділок, 3 вересня 2018 р.

Поетичні наспіви В.Кулика


      3 вересня до чисельних шкіл України прийшли учні, щоб поринути у світ знань. Для кожного школяра це дуже значимий день, тому що це початок нового навчального року і нових випробувань, це новий крок до успіхів, до перемог. Виховна година у всіх школах пройшла під гаслом «Моя Батьківщина –Україна!»
До ЗОШ №10 на виховну годину завітала Рядних І.Л.,бібліотекар міської бібліотеки №2. Учні послухали  про творчість одного із найгеніальніших постатей нашого краю - Валерія Павловича Кулика,якому нещодавно виповнилось 70 років. Мова поезії митця напоєна буйними соками рідної землі, вишукана й проста, барвиста і прозора, емоційна і розважлива. В змістовній індивідуальній поетичній стилістиці Валерія Кулика форма посідає важливе місце. Нині Валерій Кулик старший редактор телебачення Херсонської облдержтелерадіокомпанії "Скіфія", автор та ведучий літературно-мистецьких телевізійних програм. Кулик Валерій Павлович член Національної спілки письменників України з 1996 року, лауреат і дипломант кількох Міжнародних та Всеукраїнських телевізійних фестивалів,заслужений журналіст України. Своєю творчістю він прославляє Україну та нашу Херсонщину.
    
                    
Закінчився урок , але це тільки початок великого шляху. Тож  рушаймо в дорогу. Ходімо тією стежиною, яка приведе до Храму Мудрості.

Немає коментарів:

Дописати коментар