пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Актори Херсонщини


Херсонщина... Ласкава, щира, сонячна та яскрава. Пестована хвилями Дніпра, чисельних озер та річок, лиманів та морів. Вільнодумно вихована безмежним таврійським степом, палким повітрям та чарівним зоряним небом степової глибини. Серед митців, яких Херсонщина подарувала світові, - архітектори і художники, композитори і музиканти, велика плеяда акторів і кінорежисерів. 
21 вересня до бібліотеки №2 завітали учні 9 А класу ЗОШ №10 на дайджест «Актори Херсонщини». Бібліотекар Рядних І.Л. представила презентацію «Актори Херсонщини» та розповіла цікаві факти з життя і творчості акторів. Серед них: Матвєєв Є.С.,Бондарчук С.Ф.,Гринько М.Г.,Гармаш С.Л., Делієв Г.В. , Єгорова С.О., Коваленко С.О., Жонін М.Г.  та брати Носкові Ілля та Андрій. Зокрема про Іллю Носкова переглянули відео-ролик, де він згадує свої дитячі роки та з любов’ю розповідає про рідне місто Нова Каховка.



Розповідь про акторів – це ніби фільм, який як і зустріч сьогодні завершилася. Але ми не поспішаємо сказати – кінець фільму, адже життя триває і на кінонебосхилі з’являться нові імена. І можливо це будуть імена сьогоднішніх гостей.

Немає коментарів:

Дописати коментар