неділю, 2 червня 2019 р.

В гості казка поспіша


   
      «В гості казка поспіша» - лялькова вистава, якою бібліотека №2 зустріла дітей літнього табору ЗОШ №8.


Малечу приваблює ляльковий театр, бо вдома у них є різні іграшки, але вони не рухаються і не ходять, нічого не розповідають і нічого не запитують. А тут ляльки все вміють і, крім того, ведуть з дітьми веселу розмову.


Нам, як бібліотекарям, хочеться щоб у бібліотеці було цікаво, тому ця форма масової роботи  допомагає привернути увагу читачів до книжки, «оживити» її, спонукає дітей після захоплюючого заходу самостійно зануритися у чарівний, неймовірний та інтригуючий світ книжок .
       І звичайно хлопчики та дівчата були раді показати, що вже товаришують з казками, бо жваво відповідали на питання вікторин «Так чи ні?», «Все про книгу», «Впізнай з якої казки», «Хто перший», а також прийняли участь у грі «Збери героїв казки», отримавши зірочки з іменами переплутаних персонажів.




    Захід пройшов весело і гамірно. Сподіваємось, що діти стануть активними читачами нашої бібліотеки, особливо зараз, влітку, коли багато вільного часу, а тому бібліотекарі підготували літню книжкову виставку, яка відповідає на таке популярне питання дітлахів: «Щоб такого почитати?»


Тож, чекаїмо їх у гості!

Немає коментарів:

Дописати коментар