понеділок, 3 червня 2019 р.

Ігри патріотів Херсонщини



З метою пропагування краєзнавства серед підростаючого покоління та вивчення особливостей нашого краю, бібліотекарі міської бібліотеки №2 вже кілька років поспіль проводять щорічний обласний інтелектуальний турнір "
 Ігри патріотів Херсонщини", який уже стартував у нашому місті.

Засновниками та організаторами турніру є управління культури Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.
Отже у травні місяці краєзнавчий турнір зібрав учнів  4-6 класів ЗОШ №10. Діти змагались за звання  кращого знавця рідного краю. Запитання були присвячені рослинному та тваринному світу рідного краю, пам’ятникам, пам’ятним місцям нашої області,  та козацькій добі в історії Херсонщини.






Було визначено переможців у кожній з трьох вікових категорій:
1. Березовська  Валерія, учениця 4-В кл.
2. Василенко Вікторія, учениця 5-Б кл.
3. Глаголєва Анастасія, учениця 6-А кл.
Переможцям   бажаємо  успіхів і перемоги  в  ІІ  турі  конкурсу, який відбудеться у вересні на базі міської бібліотеки для дітей.
Яскрава настільна гра для дітей 9-12 років «У пошуках знайомих незнайомців» запрошує у подорож Херсонщиною та знайомить учасників гри з новими сторінками відомих понять та фактів, які знають діти з шкільної програми. Бібліотека  запрошує всіх, хто цікавиться історією нашого краю та бажає перевірити свої знання спробувати свої сили, самостійно відповівши на запитання в електронному форматі.






Чекаємо на Вас, краєзнавці-ерудити!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар