середа, 6 травня 2020 р.

Артбук "Секрети виховання дітей в роботах художників"


З Днем матері!
  
МАМА - одне слово, чотири літери, вічний сенс…
Минають роки, доля розкидає нас по світах, але незалежно від того, робимо ми великі справи чи малі, даємо собі раду в житті самі чи надіємося на інших, здобуваємо перемоги чи переживаємо гіркі поразки, на життєвих стежках нас супроводжують турботливі погляди наших матерів, вірна материнська любов.
Звісно, вона буває різною: хтось любить дитину фруктовими салатами на сніданок і поцілунком перед школою, а хтось — незручними й колючими колготами взимку чи добрячим стусаном за першу викурену цигарку. Проте у всіх матерів є одне спільне: залежно від свого світогляду та можливостей, вони піклуються про своїх дітей. І це головне.
Чи є у вас власні секрети виховання дитини?
 Пропонуємо вам переглянути репродукції картин і зрозуміти, що для гармонійного розвитку вашої дитини не треба робити титанічних зусиль, а треба всього лише ....



Літературна вікторина «Казкові мами».
У різних літературних творах діють, люблять, радіють мами. Наскільки добре ми знаємо ці твори?
Запрошуємо вас, наші любі читачі, відповісти на питання з варіантами відповідей і отримати бали. Якщо дорослі все ще памятають те, що вони колись читали у дитинстві, теж можуть перевірити свої знання.

Вікторина

Інтерактивна гра
«Жіночі голоси української літератури»
   Жінки-письменниці відіграють надзвичайно важливу роль у житті будь-якого суспільства. Їхня творчість насичує навколишній світ свіжими фарбами, інтонаціями виважених думок, нових ідей.
  Ми щиро захоплюємося цілеспрямованістю, наполегливістю, оригінальністю і безстрашністю цих жінок, які сміливо говорять із суспільством через свої книги та гармонійно поєднують роботу, дітей, дім і світове визнання.
Творчістю цих відомих українських майстринь слова захоплюються діти і дорослі. Чи зможете ви їх впізнати?

Запрошую вас виконати інтерактивну вправу, перейшовши за цим посланням.


Книжкова виставка
«Найдобріша, найніжніша, найрідніша»
Дорогі наші маленькі читачі, Новокаховська міська бібліотека №2 пропонує до вашої уваги «теплі книги» про люблячих матерів. Материнська  любов безумовна і не залежить від зовнішніх обставин. Мати любить свою дитину такою, якою вона є, розуміє як ніхто інший і бажає найкращої долі, –  в цьому материнське щастя.
Ці книги ви зможете прочитати онлайн або дочекатися закінчення карантину і завітати до нашої бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар