субота, 27 лютого 2021 р.

Результати конкурсу "Нова Каховка очима дітей"

 

Підбито підсумки та визначено переможців конкурсу дитячого малюнка «Нова Каховка очима дітей» з нагоди дня заснування Нової Каховки.

2 лютого міська бібліотека №2 запрошувала до участі дітей віком 6-14 років. Ми отримали чудові роботи від читачів міських та шкільних бібліотек і як нам здається зробили важку роботу – вибрали 😓. Адже щирі дитячі малюнки, взагалі складно обєктивно оцінювати, бо кожна дитина вклала в них часточку своєї душі.

Вітаємо переможців:

І місце - Філіппов Максим (учень 7-А кл. ЗОШ №6, вікова категорія 10-14 років);

І місце – Шеховцова Катерина (учениця 4-А кл. Гімназії №2, вікова категорія 6-9 років);


ІІ місце – Сапура Валерія (учениця 8-А кл.,вікова категорія 10-14 років);

ІІІ місце – Костюченко Марія (учениця 2-А кл. ЗОШ №10, вікова категорія 6-9 років).




Особиста подяка від бібліотекарів дитячого відділу за гарний малюнок Нехорошевій Кірі учениці 6 класу СЗОШ №8, яка є активним читачем і волонтером нашої бібліотеки.

 Нагородження переможців грамотами та невеличкими призами відбулося в бібліотеці. Авторам найкращих робіт та всім дітям, які взяли участь у конкурсі ми сердечно дякуємо. Ще раз вітаємо переможців та бажаємо натхнення розвивати свої таланти й надалі! 
   Сьогодні ми з великим задоволенням представляємо творчі роботи маленьких мешканців Нової Каховки, які по своєму бачать ії красу і неповторну чарівність, в серцях яких, і це очевидно,  живе любов до рідного міста.

З Днем народження, Нова Каховка!




















Яскравих штрихів до портрету Нової Каховки добавили юні таланти загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3. Під час проведення конкурсу ми не змогли, з технічних причин своєчасно отримати їх роботи, тому  розширили коло переможців. Почесні  грамоти у конкурсі отримали:

Гуклєвська Мілєна (14 років, 9-А кл.)

Будкевич Лев (6 років, 1-А кл.)


Надзвичайно приємно, що відгукнулося так багато дітей, які долучилися до нашого конкурсу та зробили такі приємні творчі подарунки до дня народження міста. Переможців запросили до Міської бібліотеки №2 отримати адресні грамоти й вітання.

Дякуємо всім учасникам за вашу творчість, за красу та любов до Нової Каховки!


























Немає коментарів:

Дописати коментар