вівторок, 16 березня 2021 р.

Поезія–стихія почуттів

 

Поезія – слово!Поезія – пісня,

Поезія – вільна душа.

Де серце розкриле –

Там дума провісна

У віршах безсмертя звіща.

                Д. Тернівський 

Серед кращих винаходів людства поезія займає почесне місце. Скільки століть люди намагаються розумом пояснити чудо поезії. Поезія - це зібрані плоди на островах підсвідомості, привезені часом з теплих, часом з холодних країв. Це своєрідна музика, кожна нота якої - частина твого життя. Часто поезія - це сповідь, молитва, порада. Так, чи інакше, крик або шепіт душі, це така собі містика, бо автор відчуває певний зв'язок із надприродним, божественним.

       З нагоди Всесвітнього дня поезії(21.03), бібліотекарі дорослого читального залу Новокаховської міської бібліотеки №2  провели зустріч з поетом, письменником, членом Національної спілки журналістів України Тетяною Володимирівною Пустовою. 

   Зустріч пройшла 16 березня в НКЕТЛ, група 208. Бібліотекарі розповіли про святкування дня поезії та роль поезії в житті людини. Студенти послухали огляд літератури «Поезія–стихія почуттів», де були представлені збірки місцевих поетів. Тетяна Володимирівна розповіла про свій шлях на поетичній ниві, про свої збірки поезій. В аудиторії лунали не тільки вірші  Тетяни Володимирівни,а й пісні у виконанні автора. 

    Молоді дуже сподобалась розповідь про подорожі ,адже Тетяна Володимирівна побувала в 45 країнах світу. Студенти задавали питання та ділились своїми першими кроками в поезії.

     Тож вітаємо всіх поетів та любителів поезії зі святом! Любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!

Немає коментарів:

Дописати коментар