пʼятницю, 14 травня 2021 р.

Сусіди України

 

Україна... Наша рідна країна, земля наших батьків, на якій нам судилося народитися і жити, яка стала для всіх нас Батьківщиною.

Нам є за що любити нашу державу. Як писав український письменник В.Сосюра:

«Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди…».

14 травня до Новокаховської міської бібліотеки №2 завітали учні 8 «А» класу   ЗОШ №10 ,щоб поринути у віртуальну подорож «Сусіди України», присвячену дню Європи.



Україна межує із 7-ма країнами: Польща ,Словаччина, Угорщина, Румунія, Молдова, Росія, Білорусь. Наголошуємо, що мова йшла саме про сусідство з Україною, чим  цікава кожна з країн. Економіку, політичну ситуацію між країнами не обговорювали. Бібліотекарі дорослого читального залу Рядних І.Л. та Шеховцова Г.М. запропонували для перегляду книжкову виставку та відео-презентацію «Сусіди України». 

Відео-презентацію можна переглянути за посиланням https://youtu.be/CWyyn8J4cx4 

Кожен знає, як це важливо мати гарних сусідів. Але не завжди так буває. Тому більше уваги варто приділити конструктивним ініціативам у сфері регіональної безпеки й, в цілому, створенню позитивного порядку у відносинах із сусідами. Бажаємо всім порозуміння, процвітання, нехай мир прийде в кожну оселю.

Немає коментарів:

Дописати коментар