середу, 28 березня 2018 р.

Дорога до бібліотеки



Всеукраїнський тиждень дитячого читання - свято, яке не позначено червоним у календарі, але воно є улюбленим для дітвори, для усіх, хто пов’язав своє життя з книгою, з бібліотекою.
 Щороку цій події присвячується дуже багато цікавих, особливих заходів, спрямованих на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань,  прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і поваги до книги. Не є винятком і  міська бібліотека №2, яка приймала у себе дошкільнят з дитячого садочку «Черемушки», які в майбутньому  стануть читачами  бібліотеки. 

Що таке «книжковий храм», які книги читали наші пращури, як вести себе в бібліотеці і як орієнтуватися в бібліотечному просторі – все це та багато іншого, малеча почула від бібліотекарів. Діти відповідали на задані питання – чому в цьому місці не можна бешкетувати, чому і як треба берегти книгу. Дізналися, що в бібліотеці книги не тільки зберігаються, але й видаються до дому на деякий час. А ще можна, разом зі своїми друзями почитати цікаві енциклопедії, словники, пізнавальні книги, погортати сторінки веселих і яскравих журналів та пограти в пізнавальні ігри.


Бібліотекарі зробили все, щоб  маленькі гості відчули себе справжніми користувачами бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар