пʼятницю, 9 березня 2018 р.

І зачарує Кобзареве слово


Цього року ми відзначаємо 204 роки від дня народження національного пророка, невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка. Його ім’я недаремно стало символом нашої нації. Весь свій талант він присвятив служінню народові. Великий Кобзар став знаковою фігурою не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Тому навіть через роки і віки не міліє, а прибуває джерело людської шани та поваги.


7  березня  жителі міста Нова Каховка зібралися на урочистий мітинг біля пам’ятника  Тараса Григоровича  Шевченка, щоб вшанувати пам'ять великого генія. Міська бібліотека №2 підготувала читацький марафон «Нова Каховка читає Т.Г.Шевченка», в якому взяли участь жителі нашого міста. https://youtu.be/ngqZdRzEsy4
Немає сумніву, що, як і мріяв наш великий пророк, «оживе добра слава, слава України». Задля цього шануймося, дослухаймося до його мудрих настанов, будуймо всією громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар.



Немає коментарів:

Дописати коментар