понеділок, 19 квітня 2021 р.

Флешмоб "Читаймо з нами!"

 

Кожного року Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова з метою популяризації читання в молодіжному середовищі та створення іміджу бібліотеки як центру громади, організовує Тиждень молодіжної книги, приурочивши його до Всесвітнього дня книги та авторського права.

Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Книги — це найбільший людський скарб і життя без них важко уявити. Таким чином, попит на книги наразі тільки зростає. Це свідчить, що молодь хоче саморозвиватися, удосконалюватися, навчатися, бути успішною.

Новокаховська міська бібліотека №2 долучилася до Тижня молодіжного читання і в перший день  бібліотекарі провели флешмоб  «Читаймо з нами!».  І  не має значення читаємо ми електронні видання, друковані чи взагалі слухаємо аудіокниги - головне, щоб ми не забували про книжки і звертались до них за порадою, адже потрібно вміти їх читати, подружитися з ними. І тоді ми станемо дійсно освіченою нацією. Запрошуємо до бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар