пʼятниця, 30 квітня 2021 р.

Майстер-клас "Писанка мальована - з любов'ю подарована".

   Продовжуються радісні приготування до одного з найулюбленіших свят дітлахів – Великодня. Його традиції завжди дуже цікаві для малят. Це і створення писанок, і виготовлення пасхального декору, і бої яйцями на міцність, тощо. А головне, саме у цей день вони нарешті зможуть поласувати такими унікальними смаколиками як паски та крашанки.

   Наші юні друзі, учасники природничого клубу «Журавлик» зі своїми умілими рученятами теж готуються до свята. Для них,  29 квітня, бібліотекарі дитячого відділу міської бібліотеки №2 провели майстер-клас з декорування пасхальних яєць.

  Найцікавіші способи оформлення – розпис фарбами та гофрованим папером, декупаж, декор стрічками, бісером, кольоровими нитками. Дівчатка зробили гарні подарунки для привітання та прикраси до сімейного святкового столу.

Переглянути відео можна за посиланням:

https://youtu.be/NxxnVSK_c3s

      Завдяки книгам та журналам «Барвінок», «Колобочок», «Малятко» діти дізналисяся більше про давні та сучасні традиції святкування Великодня, про історію свята та його значення для українського народу. Журнал «Жасмин» підкинув багато оригінальних ідей  для створення власних великодніх поробок на наступний рік.

         Бажаємо всім чудового настрою на пасхальні свята!


Немає коментарів:

Дописати коментар